FIEP Romania


Du-te la cuprins

Structura FIEP


DESPRE FIEP


Fondata in 1923, la Bruxelles, obiectivul Federatiei este de a promova dezvoltarea diferitelor activitati in domeniile Educatiei, Educatiei Fizice si Educatiei Sportive, Sport pentru toti, Fitness si Sanatate, Recreere si folosirea si protejarea naturii, pentru oameni de toate varstele si din toate tarile lumii, de a sustine si contribui la cooperarea internationala in aceste domenii.

FIEP este o organizatie independenta, non-guvernamentala, dispusa de a colabora cu toti oamenii, institutiile si organizatiile, cu scopul de a sustine aceste obiective. Federatia pune la dispozitie o retea de contacte si mijloace de comunicare si schimburi de experienta intre persoane individuale si organizatii. Are pozitia de "Organizatie Recunoscuta" in cadrul Comitetului Olimpic international. Are relatii de munca stranse cu Arab Confederation of Sport si L’Union Arabe de l’Education Physique et du Sport.

Multiplele evenimente, proiecte si alte activitati organizate sau sustinute de Federatie, privesc aspectele stiintifice, tehnice, pedagogice si de management ale educatiei fizice, sportului, recreerii fizice, fitness-ului si sanatatii.

Principalele mijloace de actionare ale FIEP sunt:
– Publicarea FIEP Bulletin, care a aparut, sub diferite forme, de peste 69 ani.
– Organizarea si sustinerea diferitelor activitati, incluzand:
Comisii regionale si ad-hoc.practice, congrese si simpozioane.de experienta, prin persoane individuale si/sau grupuri.de informatii privind cercetarea si documentarea, cu alte grupuri nationale si internationale.

Reteaua FIEP de Delegati Nationali, Comitete si membri se extinde in mai mult de o suta douazeci de tari, acest numar crescand, pe masura ce alte tari devin membre.


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal